Sponsoring

WIJ BEDANKEN ALLE SPONSOREN DIE BIJDRAGEN EEN FANTASTISCH KIWANIS KINDERFEEST TE ORGANISEREN!

Serviceclub KIWANIS Barendrecht vraagt jouw bijzondere aandacht.

Kiwanis Kinderfeest op 9 juni 2018
Kiwanis Barendrecht organiseert voor alle kinderen uit Barendrecht en omstreken een spetterende start van de zomervakantie.

Op deze dag, waarvan de gehele opbrengst gaat naar het goede doel, nl. De Kleine Duiker, kunnen kinderen en hun begeleiders zich volledig uitleven in leuke doe -, kijk &  speelactiviteiten.

Het feest, gehouden op het terrein van De Kleine Duiker (3e Barendrechtseweg 511, te Barendrecht), begint om 11.00uur en zal eindigen rond 17.00uur. www.dekleineduiker.nl

Wat is er nodig om de zomer een spetterende start te geven?
Om deze dag tot een spetterend succes te brengen, vragen wij jou dit mogelijk te maken. En zo mee te werken aan de maatschappelijke betrokkenheid bij de kinderen in Barendrecht en tevens ook een heel mooi doel te steunen.

Er zijn reeds vele ondernemers die een bijdrage hebben toegezegd. Door sponsoring van een geldbedrag, elk bedrag is welkom. En door een sponsorpakket te nemen geven wij jou en je organisatie graag iets terug in de vorm van exposure en reclame. Als je hier meer informatie over wilt ontvangen, neem dan even contact op. Maar je kunt ook bijdragen door het leveren van goederen en/of diensten.

Wil jij ook een bijdrage doen?
Neem dan contact op via het contactformulier.
Wij geven graag meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden en pakketten.

Het IBAN bankrekeningnummer van Kiwanis Barendrecht is: NL85RABO0305420097. Mocht je voor je bijdrage een factuur willen ontvangen, dan zenden wij je deze graag toe. In dat geval ontvang ik graag de hoogte van je bijdrage en je exacte adresgegevens. Wij wijzen er nog op dat Kiwanisclub Barendrecht door de ANBI erkend is zodat giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Dankbare en feestelijke groet, Kiwanisclub Barendrecht

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wij zien graag uw (bedrijfs-)naam of logo op deze plek staan.

U ook?

Lees hiernaast meer over de mogelijkheden of vraag informatie aan.