Kinderfeest

Op zaterdag 15 juni 2019 is het weer zover. Het grote Kiwanis Kinderfeest in Barendrecht! 

Op deze dag, waarvan de gehele opbrengst naar het goede doel gaat, kunnen kinderen en hun begeleiders zich volledig uitleven in leuke doe-, kijk- & speelactiviteiten.

Wat kan je allemaal verwachten? Nou bijvoorbeeld de (jeugd) brandweer met demonstraties, de beautytruck (nagels lakken!), kanovaren, schminken, ponyrijden (tot 9 jaar), hamburger/sate kar, Hemels ijscokar, popcorn, suikerspin, een DJ, clowns, steltloper, voorstellingen waaronder de voorstelling  De Buurtjes,  stormbaan, draaimolen (voor de kleintjes), springkussens, bungeejump trampoline, schapenscheren, ballenbak,  touwtjetrekken en nog veeeeeel meer! Aan eten en drinken is ook gedacht en…. je krijgt fruit mee naar huis!

Parkeren op de aanwezen plaatsen maar kom vooral op de fiets.

Verder kan iedereen meedoen met de loterij. De hoofdprijs is Efteling entreekaarten voor 6 personen plus zakgeld. De tweede prijs is een kinderfiets, de derde prijs een voorstelling naar keuze in Theater het Kruispunt voor 6 personen (mits niet uitverkocht).

Het feest wordt gehouden van 10.00u tot ongeveer 17.00u op het terrein van De Kleine Duiker (3e Barendrechtseweg 511, te Barendrecht).

Bekijk hier een impressie van 2018.

Activiteiten

Loterij

Brand blussen

Beauty Truck

Boogschieten

Stormbaan

Clowns

Schilderijen maken

Springkussen

Ponyrijden

Zweefmolen

Schapen scheren

EHBO Workshop

en nog veel meer!